söndag 14 februari 2010

Bratsen har kommit till byn

Idag söndagen den 14 februari kommer vi med båda glada och lite roliga nyheter.

Vi börjar med dem roliga. Igår lördag började byn sakta men säker att invaderas med ungar, ungar med bara ett mål, att spendera så mycket av pappas pengar så mycket. Dem är unga, inte mer än 17 år och kommer därmed inte in på de coola ställena här i Val D'Isere, synd synd för dem, lite skoj för oss. Men trots detta har vi nu tre roliga veckor framför oss då alla klubbar och barer kommer vara fulla av glada och lite småfulla göteborgare, skoj då det tidigare har varit lite tomt till och från när man gått ut.

De glada nyheterna är att Pötaa, the man himself, numera kan skryta med att han både sätter 180 och 360 på skidor efter bara en dag i parken, tillåt mig att gratulera. Men han sätter inte gränsen där inte, han är redan sugen på att ta det till nästa nivå, dvs en 540. Lycka till säger jag och är lika stokad som han är efter dagens bravader.

Själv kan man skryta med att man klarat av att sätta en väldigt oclean bakåtvolt i parken idag, tror inte att jag varit så rädd innan ett trick innan som innan detta, men det gick bra, lite överrotation bara.

Efter dagen hoppas jag innerligt att Pontus kommer till sina sinnes fulla bruk och inser att man ska åka på två plankor istället för en. Skidor är så mycket bättre.

Puss och kram.

Laden – Inna Life

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar