måndag 25 januari 2010

Tjena tjena mittbena

Tjabba tjena hallå

Det är inte bara sjuka fransmän som kan åka park, vi svenskar börjar nu komma ikapp dem, även om det är en bra bit kvar tills att vi är på deras nivå. Som Pontus ganska nyligen skrev så har jag numera kunnat lägga till en 540 i min trickpåse och inom kort hoppas jag även att en och en annan 7:a och kanske tom en backåtvolt. The sky is the limit.

Men för att jibba behövs inte det inte alltid en park för, under två dagar har Pontus agerat byggmästare åt två väldigt fina kickers i Fornets djupa skogar. En där man hoppar mellan två träd, ett upplägg som ger möjlighet till väldigt fina bilder men även ett upplägg som ger möjlighet till att hoppa in i just ett av dessa två träd, något Pontus fick erfara när han modigt skulle testa hoppet för första gången. Det andra hoppet är inte lika riskfyllt men inte desto mindre, uppbyggt som en liten step-up flyger man över en kulle för att sedan landa mjuk i pudret. Ryktet går att Pontus nästan satte en 360 över detta och ex antal backside 180s. Koola grejer, koola grejer indeed.

Lite tråkigare nyheter är att vi numera är en man mindre i svenskkolonin, Adam Radi, bestämde sig för att åka hem i lördags och han kommer att bli saknad. I sommar blir det dock surfning i Falkenberg med denna eminente herre. På torsdag åker även Peter hem, något vi med alla våra krafter försöker hindra, men inte lyckats med. Förhoppningsvis kommer de båda och hälsar på längre fram i säsongen.

Detta var allt för denna gång våra fina läsare, vi hoppas att ni mår bra och att solen även skiner på er.

Ski Ya Later.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar