fredag 11 december 2009

Ett intressant inlägg.....

Wiggedy wiggedy wack im back.

Efter några dagar av uppenbar bloggkoma och oinspirerade inlägg är det nu dags att skriva något vettigt istället för att tipsa om Hasse Aros spelista på Spotify, även om det är en hejdundrandes lista, och börja visa er lite bättre bilder än kort på Pötas tigertofflor.

Gårdagen spenderade jag med att måla det sista hos Richie Rich, nu är alla väggar vita, speglar och tavlor är uppsatta och mitt jobb är avklarat. Sköööönt. Pontus åkte skidor tror jag. Kvällen spenderades sedan med middag tillsammans med tjejerna och ett gäng människor till, tre nationaliteter och över tio personer i vår lilla 25 kvm lägenhet.

Idag fredagen den 11:e kom världskuppen och solen till Val D'Isere, det var männens superkombination som skulle avklaras och efter två åk stod Benjamin Raich som segrade och bäste svenska Markus Larsson slutade på 6:e plats, inte helt fy skam.
Medans detta pågick passade vi på att ta oss några åk i den lilla gratisbacken..... igen..... då vi inte fått våra liftkort ännu. Detta lilla problem kommer dock att åtgärdas omgående och imorgon kommer både jag och Pontus stå med liftkort och några tusen kronor mindre på kontot.

Imorgon naklas även första dagen på vårt nya städjobb men då hotellet inte fått så många bokningar som vanligt blir det en mjukstart, vi börjar vid 9 istället för 7:30 och jobbar framåt 15:00-snåret istället för fram tills 17.00.

En bilddump som ytterligare visar er vad vi har haft för oss de senaste två dagarna.

Promoe – Interesting Indeed















Ski ya later

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar