måndag 23 november 2009

MM...Food

Yo yo yo.

Första dagen på en ny vecka, måndagen den 23 november.
Planen för dagen var att först lifta ner till Bourg st Maurice för att kunna handla käk till mer humana priser på den lokala Lidl-butiken. Efter många tummar i vädret och många leenden och sura miner ifrån fransmän gav vi tillslut upp och vandrade tillbaka upp till vår lägenhet för att slänga i oss lite kaffe med tjejerna i lägenheten i huset brevid.

Efter lite kaffe gick vi ut på stan för att kolla om vi kunde hitta jobb men vi lyckades perfekt att pricka fransoserna siesta och inget var öppet så vi gav upp och tog oss en go pizza och snackade med två sköna franska pizzabagare.





Efter detta styrde vi stegen mot Langleys tillhåll Victors för att se om det fanns några sköna svenskar där. Vi hittade två små svenskar som hade häckat där i två veckor i princip helt ensamma. Efter lite snack fram och tillbaka fick vi dem att ge oss skjuts ner till Bourg st Marice. Två platser hade dem i bilen så Pontus och en av tjejerna, Malin tog plats brevid de två killarna och de begav sig neråt berget.

Efter ca 3 och en halv timma kom de tillslut tillbaka med fem fulla kassar, två flak öl och en Tequila, slutnota 121 Euro. Nu står Pontus i köket och lagar pasta med böner i tomatsås och jag K-J sitter och skriver detta och lyssnar på Daddy Boastin.

Planerna för kvällen blir troligtvis att vi stannar förbi på Le Petit Danois och dricker lite öl med Langley-killarna och en jävla massa engelsmän.

Over n Out.

MF Doom – MM..FOOD



3 kommentarer:

  1. åå gu va mysigt ni verkar ha det :D hälsa Linn från mig :D hopp å lek <3 // alycia

    SvaraRadera
  2. duuude! oskönt att vi var för lata för att styra nån volleyball-variant innan du drog. MEN jag träffade oskar igår utanför blvd. skoj som fan. förresten har jag en tjejkompis(!) som ska ner nästa vecka och ska jobba på Victors, Rebecka heter hon, säg att du känner mig så tar hon väl hand om dig! lös det haha och ha det så jäuvla gatt! puss // Carl

    SvaraRadera
  3. fan nu har ni ju d as gött:D lugnt, mkt plats, kan ha bara era saker i lägenheten.. fy fan va jobbigt d blir när två stora britter flyttar in:P

    SvaraRadera